beletage.ro Web analytics

Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați acești termeni și condiții în totalitate.

Vizitarea în continuare a acestui site presupune ca sunteți în totalitate de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.

S.C. BELETAGE S.R.L. este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia.

Toate materialele (incluzând fără limitări articole, texte, imagini, banner-ele, logo-uri, design, etc.) conținute în acest site sunt protejate de legile copyright-ului și ale dreptului de autor. Ele nu pot fi reproduse, copiate, distribuite, vândute, transmise sau publicate fără acordul scris al S.C. BELETAGE S.R.L..

Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale S.C. BELETAGE S.R.L., prevăzute de legislația în vigoare.

Este interzisă copierea, distribuția, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informație, obținute de pe sau prin intermediul site-ului.

Documentele și articolele oferite spre descărcare nu pot fi multiplicate și utilizate în scopuri comerciale (vânzarea sau folosirea lor prin alte metode care ar aduce profituri bănești sau materiale persoanei respective). Aceste materiale sunt pur informative și sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Pentru orice întrebări sau solicitări de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactați folosind pagina de Contact.

S.C. BELETAGE S.R.L. își rezerva dreptul de a modifica fără o notificare prealabila termenii și condițiile acestui acord, precum și aspectul și opțiunile sau facilitățile oferite de site.

Top
Array ( [popup] => 1 )